President :

My photo
Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia
fight for your mountains and trees :D

Monday, 14 November 2011

i made it !

Assalamualaikum wbt..

.:INTRO:. 
My name is Nurul Syahida bt Sulaiman, .
haha ni complicated sikit ..
born              : hospital Sg. Petani ,Kedah (1993)
                      (no ic tgh automatik jadik ******-02-****)
raised            : Kuantan, Pahang..(until 15 yrs old)
current home : Tanah Merah , Kelantan
current place : Kolej Matrikulasi Pulau Pinang
.........................................................................................................................
( kawan aku kate ; bapak la ko dee ! semue tempat ko nak conquer ) .well. haha

hello there =). yes.! anak pakcik Sulaiman is here! .hari ni, pukoi 6.46pm adelah antara hari yang sgt bersejarah bagi aku ..pasaipa ? haha.. baru buat blog.! . (=.= ,poyolaa ko, org lain wat blog sejak zaman batu lagi, ko baru nak buat sekarang ?) .hm, suare2 tengik tu selalu ade di sekeliling aku.. but, who cares ? actually, lame dah dalam lubuk hati ni nak start blogging, tp disebabkan kekangan masa & komitmen..aku postpone dulu..ha.! la ni, x dah.. aku dah pon accomplished 1 bende dalam hidup aku.. okay, meh nak cite.. aku sudah pon lame habis sekolah.. now, im 18 bebeh! selepas result SPM keluar hari tu, Alhamdullilah , me currently a Sains Hayat student (Modul 1) at Kolej Matrikulasi Pulau Pinang(KMPP) ..kolej kesayangan aku ! .dah habis sem 1 dah pon, next week dah naik sem 2 ! dan insyaAllah aku akn bertapak kt kmpp ni selame 4 semester .what..??? .i mean.. what the heyyll? =.= ..heh, budak PDT rupenye.. ya..aku adelah student PDT (Pengajian Dua tahun) ,haha..masuk PDT x semestinye aku kurang cerdik.. disebabkan markah Addmath aku yg agak ..heheh, low sikit.. so, tercampak lah kt PDT ni. .weii~~ best ape jdk PDT!! best..best..! blaja xde laa stress sgt, (tp agak stress jugak!)..maksod aku, silibus utk 1 sem kurang sikit laa..kuliah pon abis awai.. =)..so, memang best la! nanti, mane2 juniors yg dapat PDT tu, korang jgn la reject teros, kalau korang rase, jiwe korang jiwe matrik..akak saran kan, masuk laa.. try dulu, boleh bawak ke x? (bajet senior la tue..) okay. haha, wait.. .1st entry.... mesti banyak gile aku nak cite.. (almaklum..baru buat blog, terlebih excited!) ..aku cite next time pulak boleh?, dah maghrib ni ! pi solat.. pi solat... haha, okay dear, i'll b back ,insyaAllah..
Assalamualaikum.

                  kengkawan baru kt kmpp, =) aku sorang je pakai tudung pink kt situ

2 comments:

  1. chumil lah starfish kuning uhh . .
    gyeopta . .
    chukahamnida

    ReplyDelete
  2. i'll follow u soon. follow kay..love ya!

    ReplyDelete